Friday, September 17, 2010

Bilder och träning.

Hade ett så roligt kuvert i brevlådan när jag kom hem idag. Ett riktigt brev (hur ofta får man det?) och i låg också 2 skivor med bilder.
Måste lägga in några smakprov. Först en stilig Taddymoor Joe våren 09, ja alla bilder är från Hulan 09 idag.
Joe Joe och lilla Sis , ser ut som en bra pappa tror jag. Är ju tänkt att han ska bli det här också....
Sis söt som en karamell....

Och så Mika som vallar katten ung 8 veckor gammal. Vi var ute i backen och katten ville vara med.....
Spännande sa valparna. Tycker att ngt är fel på bilden men kom just på varför, Elle med sitt hjärta på nosen var ju kvar. Annars är det Fixa /Bobbys Joe valpar.
Tack snälla Ingela för bilder och brev, jätteroligt! Och pussa på LillOlle och Mika.
Tack också Eva för bra träning idag, är lite omotiverad för tillfället men behöver verkligen träning med kvalite`. 230 m , i motvind var gränsen idag för Lovis att ta styrning , det artar sig faktiskt. Ska borra upp 3 mms hål i en pipa ! Eva har en häftig kikare som visar avstånd , snacka om att det börjar bli, eller är , en materialsport.......

Tuesday, September 14, 2010

Rasbo...

Gillar den här bilden. Det är bara att kämpa på !
Här kollar Meg in banan på Söndagen , Knut ska strax iväg. Det blev alltför svårt för lilla Meg med dragiga springiga tackor. Dag 1 gjorde hon ett fint hämt men på Söndagen fick hon inte ett lika bra grepp och allt blev tungt. Jag bröt och gick och hjälpte henne efter första benet där dom drog järnet för att smita ut. Och med mig bredvid styrde hon så fint genom en grind och ut från banan. Det ska bli lite Ik1-or nu framöver istället.
Lovis jobbade på fint båda dagarna men det fattas fortfarande det där xtra lilla flytet för att nå ända fram. Jag blåste ett hö för mkt på ett ställe och försökte tighta genom 2a grinden så dom gled tillbaka istället. Tratten på Söndagen fungerade inte heller för oss , tjuriga tackor stod bara och blängde.... 2st 4:e platser blev det i alla fall.
Hanna kämpar vid tratten.
Grattis också till Vallhunden Elle som blev Gk vallhund i helgen.Hurra!Posted by Picasa

Tuesday, September 7, 2010

Finfina ögon...


..har Lovis. Ögonlyst u.a .

Skåne.....

En till besvikelse för Lovis och mig blev SM. Efter att nästan ha skurit i utgången och tappat en massa poäng så var flocken jättetrög och tiden tog slut precis när vi klev in i ringen för att singla och utan dom 20 poängen stod vi utanför dom 30 som gick vidare till dag 2.
Men i Andrarum hade vi det bra i alla fall. Här får fina Sickel ledas bort när han ville vara med och träna i 25:an.
Fina dagar med mkt träning och goda vänner fick väga upp.....
Det är så häftigt att träna på de här kullarna. Man skymtar får och hund på kullen mitt emot och där kunde man göra en cross på ung. 200 meter med god sikt och bra hörbarhet. Kluriga hämt och Look back träning kan varieras hur mkt som helst.
SM tävlingarna var jättebra organiserade och solen sken, här väntar Hanna och Karin på sin tur.
Glen tjuvtittar ut ......
Tack Åsa och Bosse för fina dagar.