Monday, October 31, 2011

Slut på tävlingssäsongen...

...är det verkligen nu. Den slutade riktigt DÅÅLIGT! Första dagen klantar jag mig så grymt, helt fokuserad på hund får och linjer fattar jag ingenting när jag känner att Nisse närmar sig bakifrån under första benet. Lovis har fåren helt i sitt våld och framdrivningen var så rätt! Vad tusan är det för fel? Inte ens då lyfter jag blicken och ser att jag snurrat för långt och håller på att driva fåren tillbaka genom framdrivningsgrinden.......Grrrr!
Får ingen revansch dag 2 heller då en tjurig grå bestämt sig för att hellre dö än gå ut på banan. Hon hoppade bokstavligen på och över Lovis och alla for tillbaka in till utställningen. Ja vi var hemma tidigt i alla fall.....
                                 Min bästa" Lo", klar ändå för landslagsuttagningen i vår !

Idag var vi och provade dom nya finullsfåren som nog får bli min träningsgrupp i vinter. 20 st som nu går i en jättebra hage.Med dungar lite här och där.
Fattas bara en 25a i närheten men det får vi fixa. Mor och dotter fick prova, här ligger dom och har koll.
Det är verkligen en mild höst än så länge, eftermiddagen var riktigt varm. Det finns fortfarande ett par platser kvar på Karin kursen den 4e December . Har vi tur så slipper vi snö tills dess.

1 comment:

Ida Ivarsson said...

Tråkigt med tävlingen!
Men tycker ni är superduktiga ändå! :)Mycket fina bilder! Ska bli superskoj att få se några av syskonen igen och träffa dig utan att vara halvt borta ;)

Kramar Ida å hundarna