Monday, November 23, 2009

Dingle och färdigtävlat.

Åh vad skönt det var med en dag med SOL! Mungiporna lixom åker upp av sig själv. Och sen att då vara i Bohuslän vid havet gjorde ju inte dagen sämre. Jag hade tidigt startnr och åkte direkt efteråt ner till havet för att njuta och oxå fixa middag till mig och Annika. Färska räkor , krabbklor, goda röror,västerbottenpaj osv osv.... Mums! Jag hade ingen aning om poäng och var lite missnöjd med rundan . Tänk att det aldrig ska klaffa hela vägen...Några krokar här och där och Lovis lite för mkt "på" tyckte jag , fåren var lättstyrda och när hon är så så går det lite för fort i flankerna och det blir vobbligt. Typ 66p tänkte jag . Men dagen skulle bli ännu bättre. Väl tillbaka kom Annika och Fixa och jag kollade poängen , 87p och 3:a var ett resultat som visade sig hålla hela dagen.




Fåren blev inte lättare under dagen utan fick mer och mer drag och jag började hålla med om att Lovis runda med förutsättningarna var riktigt bra.
Klicka på Fixa-bilden , den blicken säger allt. Fixa skötte sig jättefint och tar tag i djuren så tryggt och säkert. Fick beröm av Christer som ställde ut , hennes upptag var det snyggaste på hela dan. Sen finns det ju grindar som ska träffas......
Singlingen var snygg!






Efter tävlingen var det faktiskt ljust någon timme till och vi tog en promenad vid Åbyfjorden nedanför Nordens Ark.





Skymningshimmel över fjorden.
Klicka!
Dag 2 regnade det från morgon till kväll. Jag tyckte nog Lovis egentligen gick bättre men hon tog ett felkommando på crossen och vi fick en banan + att hon fick 7p(tror jag) bort när hon skulle vända fåren runt mig för den låånga fråndrivningen rakt tillbaka. Fåren ville INTE och Lovis gjorde ett utfall mot en tacka som utmanade .
Så nu är tävlingsåret 2009 slut för oss. Får sammanfatta ngn dag men kort så har det ju faktiskt varit helt fantastiskt!

6 comments:

Ann-Charlotte said...

Grattis till helgens finfina rundor!=)
Ha det bäst!
Kramizar

Kung Knut said...

Vilket år du har haft, Lena! Unghundscupen, Fårfor, SM...och nu nytt kval! Grattis!

Annika o Fixa said...

Tack Lena för en jätte härlig helg! Det var behövligt med lite semester och tack för de fina orden och bilderna på Gulliga racer Fixan! Vill även skicka med en STOR Grattiskram till dig och Lovis för ett fantastiskt arbete 2009!

Karin N said...

SNYGGT NYTT BLOGGHUVUD!!!!

Lena said...

Ja visst blev det! Det är min alldeles egna designer som har ryckt ut. http://www.grydesign.se/index.html
Tack Lisa.

Madeleine said...

Återigen stort grattis till en fantastisk säsong. Ladda om nu så kommer ni bli giftiga 2010!!!
Jättefint blogghuvud.