Sunday, July 1, 2012

3:a trots en kortvarig brand i synapserna....

Ja här händer det saker mest hela tiden. Hade dock inte riktigt tid med att bli frisk ordentligt så snuvan är riktigt trög att bli av med...
Träning har det inte blivit speciellt mkt men jobb och tävling.
Berättar först om Mira och dagen...
Hon har verkligen bara jobbat. Kommer en liten film här under. Det har varit riktigt kul att få använda mor och dotter i "skarpt" läge tillsammans.
Innan filmen togs lastade vi flera motvilliga flockar som skulle flyttas till nya beten och jag kunde verkligen köra båda ihop med deras olika kommandon. Och bara jag tog det lugnt så var dom så himla duktiga med att bara gå på sina egna. Tvärkul!
Så Ik-1 idag då... Riktigt bra förhållanden och jag fick kontroll i framdrivningen trots att jag kände att hon var heeet hela rundan. Men det gick fint, ngt halvdant början till försök innan jag fick en lucka i delningen och sen raka spåret in i fållan! INTE.... för då var hon trött lill Mira och det brann till. Ett lite hö blev får överallt. Nå sen fick vi in dom och jag är mkt nöjd med henne. Den 9.e blir hon 1-1/2 år och hon har mognad att hämta..
Shania`s kommentarer är alltid härliga, här är Miras: Föredömlig djurhantering.Stort framtidslöfte.Har allt man kan önska sig i dagsläget. Träna fålla. :-)
Så 3.a och 1:a-pris och numera 18 p till Unghundscupen.


Mamma Lovis har också varit på banan. Gjorde en superkontrollerad runda dag 1 i Knivsta. Jag slarvade nog bort vinsten i delningen tror jag men en 2a plats blev det med samma poäng som fina Aya men hon hade ett p högre hämtpoäng.
Det innebär att hon är färdig för Sverige cupen (37p) och SM (36p).
Fina vovvar har jag!

1 comment:

Hedvig said...

Såna duktiga vovvar du har! Så kul att du är så duktig med vallningen :D