Tuesday, February 3, 2009

Utmaning och Galltorp!


Har fått en ,eller rättare sagt 2 sk utmaningar och svarar väl upp på dom då. Första från http://www.hunden-meja.com/ alltså AnnCharlotte å Twix i Piteå. 6:e bilden i 6:e albumet blev Kung Knut i Oktober på Seglinge. Det var otroliga höstfärger den da´n och jag hade nog valt en annan bild själv men Knut är alltid Knut!!


Den andra i samma stil är från http://seglinge.se/ alltså Kungens matte och den 7:e bilden i det 7:e albumet blev från vår resa till Thailand -07. Lite molnigt fortfarande på stranden på Kho Lipe. En ö som vi trivdes fint på men som exploaterats en hel del på bara ett par år. Skulle valt en annan bild här med men fin strand va?!
Så skulle den skickats vidare oxå men nu vet jag inte till vem riktigt så det får duga så här.
Vi har tävlingstränat på Galltorp i dag och det är verkligen superbra att komma bort och träna mer tävlingsmässigt. Please gick över förväntan, lite sämre flanker gång 2 men helt acceptabelt, å andra sidan tog hon styrning i framdrivningen bättre gång 2.
Skorpan fick jobba i utställningen och Lovis fick hörselfel (liksom de andra som körde Ik2 varianten) i den lååånga fråndrivningen men shapade upp sig gång 2. BRA dag ,nu blir det anmälan för Pleasan och Lovis struntar jag i för nu måste dom väl ha bestämt sig. 34p SKA räcka!

4 comments:

Anonymous said...

Hej!
Va kul att du antog utmaningen x 2!=) Jösses vilken underbar strandbild!Tänk om man bara kunde "klicka" sig dit.;0)
Sköt om er och ha en fortsatt fin vecka.
Kramizar

Anonymous said...

Vad kul att träningen gick bra idag. Och ja, nu hoppas vi det är klart med rankinglistan :D Om inte så kommer ni ta poängen plätt-lätt ändå, ellerhur! KRAM E

Anonymous said...

Hejhej!
Nu har vi ännu mer snö,det bara vräker ner,*suck*...Men ser fram emot att snart träna på barmark,träffa dig och pussa på alla sötnosar.=)
Boka nu in Botnia-cupen 7 dagar tävling och några dagar träning och fiske för de som vill.;0)
Ha en skön dag och var rädd om tassarna.
Kramizar från oss i norr

Anonymous said...

Hej!!
Oj vilken härlig bild från Thailand, längtar efter sommar och sol, just nu har vi - 20grader :)Ha en fortsatt trevlig helg!!

Mvh Linda