Tuesday, May 5, 2009

Grönbete!

Vilken härlig sommarhelg det har varit. Hittade de första gullvivorna i Fredags , älskar den där honungslukten. Det var ju så varmt så att t.o.m min soldyrkare valde skuggan då och då.
Sen kom regnet igår och det behövs ju verkligen men oj vad fort jag tröttnar, behövs bara en halv dag så känns det trist. Men sen kom den här fantastiska dubbla regnbågen i går kväll. Tyvärr syns det inte riktigt att den är dubbel på bilden och inte heller hur otroligt starka färger det var men läckert ändå.


Så i morse delade vi av "mina" träningstackor och släppte ut dom på bete. Vad grönt det blivit och vad skönt att ha dom ute och på plats för träning direkt man kommer dit. Grindar är utkörda också så nu är det bara att träna på. Kul!



Please fick också känna på dom. Vi tränade på Östa i helgen också och hon har lossnat riktigt bra i fråndrivningarna också. Styrde runt henne utan att flytta mig och hon tog alla flanker .
Fantastiska marker och träna på där. Jo just det, GRATTIS Anna och Ace till en fin 4:e plats på Ik 1- tävling i helgen, superbra jobbat!






No comments: