Wednesday, May 13, 2009

Kungens Får och konstig Onsdag!

Fåren har kommit till Stora Skuggan! Snabbt for vi dit förstås. Lovis vaktar gränser. Oj vad dom jobbade hela dan alla tre. 9 timmar
på pass. ( jag har ju en timme knappt dit) Skorpan gjorde sitt bästa vallningspass på länge.Hon är ju en hejare på att flytta djur men oftast går det så himla fort. Så kul att få berömma henne!! Duktig Skorp och t.o.m mana på henne framåt!!!!!


Tisdagens 3 hjältar vilar en liten ,liten stund.



Lilla Myhra kom förbi med matte förstås , vilken goding.




Jag ska faktiskt sova en stund sa hon efter ett tag.

I dag skulle vi ju tävla var det tänkt. Hann vara hemma och greja lite på fm och sen mot Dalarna ! Turligt nog samåkte Anna och jag och Daniel var med också. För vi har varit många timmar i bil utan att göra så mkt annat.
Fåren ställdes ut framför flera grishägn (på håll såg dom ut som får men närmare var dom VERKLIGEN gris-skära fetknoppar, tänk er badstrand på Mallis ) dit skulle fåren om så dom fick plikta med livet. Och "Lång historia kort" som vi brukar säga, 7 människor och jag tror lika många hundar kunde inte få dom att ändra inriktning. Sven bröt tävlingen och vi kom hem tidigare än planerat vilket ju var skönt men Ack så snopet. Men i morgon är en annan dag, vilken tur!





1 comment:

Anonymous said...

Hej,
Vilka härliga bilder! Jättekul att se Myhra på bild. Mika väger nu 6 kg och har blivit dubbelt så stor... =)
Hälsningar från norr och Ingela & Mika