Sunday, September 6, 2009

Tävlat igen.

Lyssnade på den här på väg dit i morse.http://www.youtube.com/watch?v=mpCRj-pOR3o
Tänkte det skulle hjälpa men ack nej!
Igår kom vi 9:a efter att Lovis vänt fåren helt på crossen som var väldigt lång. Annars skötte hon sig bra. Riktigt bra hämt som jag drog ner poängen på för att jag inte styrde upp henne prick i mitten.
Idag var första benet oxå väääldigt lång så vi var i gott sällskap när jag fick lov att bryta. Efter ung 100 meter var det inte många, i alla fall innan jag for hem, som inte fick problem. Lovis drog runt ett helt varv ett par ggr och verkligen vägrade att ta dom längre. Jag bröt och gick dit och fick henne att vända dom , fösa bort en bit till och sen vända åt det hållet jag ville. Tränade på banan alltså, fy skäms, he he.
Sen lyssnade jag på den här på vägen hem:http://www.youtube.com/watch?v=tAgMQSV6njQ

Ja så nu vet jag vad vi ska träna på. Lååånga fråndrivningar!
Nästa mål är nu Unghundscupen om 2 veckor. Vi ska både vila och träna har jag tänkt och sen åka dit och ha kul. 4 syskon blev det till slut som tog sig dit. Ja iofs kan man ju göra ett försök för nästa år om man är kvick.

2 comments:

Eva said...

Jaha ja... den ena tävlingen svårare än den andra tydligen. Hoppas det går bra nu i Unghundscupen!!! Vet du om det är samma djur och bana som förra året?

eva marie said...

Tjo, vi ska en sväng förbi Eva Ikväll - typ 17-17.30. Vet inte om du har tid eller så, men bara så du vet :) Annars får vi väl se till att ses på annat håll - vi hos dig eller tvärtom! =) kan vi inte höras: em.wergard@gmail.com